Stran: [1] 2 3
  Tisk  
Autor Téma: Pozemek pro rodový statek  (Přečteno 14957 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
rodovy-statek
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« kdy: Září 06, 2008, 09:48:43 pm »

Víte o vhodném pozemku pro jeden nebo více rodových statků? Sháníte ty "správné" sousedy? Máte půdu a chcete ji nabídnout dalším? Pokud ANO, tady je to správné místo....
Wink
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 08:58:24 am od neon » Zaznamenáno
BUFFALO
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: Září 08, 2008, 12:39:30 pm »

ZIJI JIZ CCA 20 LET VE SPANELSKU A V POSLEDNICH LETECH JSEM JIZ OBJEL MNOHO BYVALYCH ZEMEDELSKYCH USEDLOSTI V KATALANSKU V OBLASTI PRIRODNIHO PARKU EL PORTS, KOLEM REKY EBRO ( MEZI TORTODOU A GANDESOU ) NEBO PAK I NA DRUHE STRANE V ARAGONSKU V KOMARCE MATARRANA - ARAGONSKEM TOSKANSKU CI POHORI MAESTRAZGO...ROZLOHY POZEMKU A JEHO CENY BYLY VSELIJAKE, STAV BUDOV TAKTEZ...NEDAVNO MI VSAK BYLY ZASLANY ZATIM DVE VELICE ZAJIMAVE NABIDKY NABIDKY...PRVNI SE TYKA DOSTI ROZSAHLE 140 HA FARMY, NEDALEKO PUEBLA  VILLARROYA DE LOS PINARES V POHORI MAESTRAZGO S PROTEKAJICI REKOU GUADALOPE, MAJICI VODU PO CELY ROK A DVEMA KAMENNYMI STAVBAMI 400+200 M2...DALSI FARMA SE NACHAZI U PUEBLA MONROYO V KOMARCE MATARRANA SE 6 HA, ALE S MOZNOSTI ROZSIRENI NA 38 HA CI KONECNYCH 80 HA...CLENITY DUM O CCA 600 M2 A JE JE VYSTAVEN ROVNEZ Z KAMENE A UMISTEN NA VRSKU NAD OKOLNIMI POZEMKY...V DOME JE STUDNA, ALE JINAK JE NAPOJEN NA EL. PROUD I VODOVODNI RAD Z PUEBLA...JA BYCH MEL TAKOVY PROJEKT NA PREBUDOVANI TECHTO OPUSTENYCH STATKU NA EXTENZIVNI, SMISENE A CO NEJVICE SOBESTACNE EKOFARMY NA ZAKLADECH PERMAKULTURY A BAUBIOLOGIE S TURISTICKYM CENTREM A AGROHOTELEM...PROTO BYCH RAD NASEL NEKOLIK ZKUSENYCH ODBORNIKU, ABSOLVENTU ZEMEDELSKE SKOLY V OBORU CHOVATEL KONI, SKOTU, OVCI, JELENI ZVERE, VCEL, ZAHRADNICTVI, SADARSTVI, LECIVYCH ROSTLIN ATD. ATD. KTERI NEDOSAHLI JESTE VEKU 40 LET NEBOT TO JE PODMINKA ( ZEMEDELSKE VZDELANI + VEK DO 40 LET ) PRO MOZNOST VSTUPU DO TZV. PROGRAMU - PRVNI INSTALACE MLADEHO ZEMEDELCE O KTEROU JE MOZNOST VE SPANELSKU POZADAT...TATO VYHODNA PUJCKA SE ZACINA PLATIT AZ PO 3 LETECH A TO JE SNAD DOSTI CASU, NA UVEDENI PROJEKTU DO FUNKCNOSTI...NA TO SE JESTE NABALUJI DALSI DOTACE Z E.U. S TOUTO PUJCKOU JE MOZNE POKRYT AZ 90 - 95 % Z NAKLADU NA ZAKOUPENI FARMY...JE MOZNO TAKE CERPAT Z EVROPSKEHO PROGRAMU LEADER A SPOLUPRACOVAT SE SPANELSKOU ORGANIZACI ABRAZA LA TIERRA ( http://www.abrazalatierra.org )...MI JE JIZ 50 LET A PROTO SE NEMUZU TOHOTO VYHODNEHO PROGRAMU UCASTNIT MYM JMENEM...PROTO HLEDAM NEKOLIK SPOLEHLIVYCH SPOLECNIKU CI SPOLECNIC NA TENTO PROJEKT...MAM K DISPOZICI KRATKE VIDEA...TATO VYZVA JE URCENA JEN OPRAVDOVYM ZAJEMCUM SE ZEMEDELSKYM VZDELANIM A ZKUSENOSTMA V OBORU...INFORMACE : 722773988 bufaloo@seznam.cz  

29.11.2008
UPLYNUL ZASE NEJAKY CAS A ZATIM SE MI OZVALI JEN SAMI VAHAVCI, CI ZAJEMCI JEN O PRACI ALE ZADEN TEN OPRAVDOVY, KDO BY CHTEL NECO ZACIT BUDOVAT A VYTVORIT...!!!A PAK SE OZVAL JESTE JEDEN Z BYSTRICE POD HOSTYNEM, CO MU TADY HORELA KOUDEL POD ANALEM  A POTREBOVAL SE ZDEKOVAT Z REPUBLIKY...UZ SE NEOZVAL, ASI HO UZ ZAVRELI... NA VANOCE... PATRNE JSOU VSICNI ZHNUSENI BYROKRACII NA CS. URADECH A NEDUVERUJI NIKOMU...NENI SE ANI CEMU DIVIT, CO VIDIM V CERNYCH OVCICH, REPORTERI CY CI OBCANSKEM JUDU...MEL BYCH STRACH TAKE...POKUD SE MI PODARI SEHNAT DO MEHO PROJEKTU NEJAKEHO TICHEHO SPOLECNIKA, TREBA I NEKOHO, CO POTREBUJE VYPRAT PRACHY V CIZINE, NEZAVAHAM...!!! TO RIKAM ROVNOU...!!! AT MI NEKDO UKAZE STATEK O CCA 140 HA SE 600 M2 ZASTAVENE PLOCHY A PROTEKAJICI RICKOU ZA NEJAKYCH MIZERNYCH 250 000 € V CESKU...TO JE CASTKA NIZKA I NA CESKE POMERY...KDYZ NENI ZAJEM, NENADELAM NIC...ZA CHVILI PRITAHNOU HORDY HOLANDSKYCH STATKARU, NASTAVEJI PRASECAKY NA KAZDEM VOLNEM KOUSKU A UDELAJI Z REPUBLIKY EVROPSKY PRASECAK...PROTOZE TAM U NICH STOJI 1 HA CCA 800 000 €...
« Poslední změna: Listopad 29, 2008, 02:29:56 pm od BUFFALO » Zaznamenáno
petr
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #2 kdy: Září 08, 2008, 01:28:49 pm »

Ahoj!Na Jesenícku se prodává 14ha louky a pole.Máme tři děti a hledáme lidi ,kteří by s náma do toho šli .
Zaznamenáno
rodovy-statek
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: Září 09, 2008, 09:29:41 pm »

Ahoj Petře
Nechceš napsat nějaké podrobnosti? Kde, za kolik, jestli už jsi jednal se zastupitelstvem, možnost stavění, nadmořská výška, atd.,atd......
Zaznamenáno
petr
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #4 kdy: Září 11, 2008, 10:09:00 am »

V Jeseníkách se prodávají pozemky od 10 kč nahoru.Mame vyhlednute pozemky na více místech.Třemešná 14ha,Hošťálkovy 5ha,Holčovice 25ha.K některým je přímo parcela,u některých je možná změna ůzemního plánu.Jsme od Ostravy a rádi bychom spolupracovali s někým při výběru.
Zaznamenáno
rodovy-statek
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #5 kdy: Září 15, 2008, 05:59:00 pm »

Petře
Z odpovědi chápu, že máš tři /možná víc/ vytipovaných území, ale nejde zatím o to "pravé" místečko, kde chcete zakotvit? Žádné vás neoslovilo víc než jiné? A nebo ano, ale čekáte, kdo se přidá?
Pro mě je jesenicko ZA okruhem zájmu, ale pokud ke mě přijde informace, že někdo ví o fantastickém místě, které na každého promlouvá-tady je to ono, a že ho chce ukázat dalším, rád se přijedu podívat.

A jak jste na tom ostatní?
Zaznamenáno
Eli
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #6 kdy: Září 20, 2008, 09:32:28 pm »

Ahoj Petře,

tvoje nabídka pozemku v Jeseníkách mě zajímá. Je to lokalita, která pro mě přichází v úvahu. Ráda se dozvím více, jsem také z ostravska, můžeš odepsat zde nebo na mail: evalipinova@seznam.cz nebo SMS 603 573 094.
Děkuji moc a přeju krááásné sluníčkové dny  Tongue
Eva
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:00:41 am od neon » Zaznamenáno
Dreamer
Newbie
*
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #7 kdy: Září 30, 2008, 06:58:18 pm »

Ok, takže : Peníze mám a RO hledám
                 Rychle mi brnkněte, pozemek-li najdete
                 na E-mail dole, zprávu mi pošlete
                 pokuď pozemek pěkným shledám
                 pak na nic nedám, do auta sedám
                 kupuju a stavět začínám.

www.rymi.cz Very Happy
stačí když bude jistý že tam bude OS a kupuju
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:01:10 am od neon » Zaznamenáno
rodovy-statek
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #8 kdy: Říjen 01, 2008, 10:50:58 am »

A kdo nebo co je OS?
Wink
Dreamere, kde by sis svůj pozemek představoval, pokud to není jen sranda?
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:01:30 am od neon » Zaznamenáno
Dreamer
Newbie
*
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil Email
« Odpověď #9 kdy: Říjen 08, 2008, 03:54:09 pm »

žádný vtip, a kde? kdekoliv, jestli je to místo alespoň trochu pěkný a bude tak RO pak kupuju Smiley pospíchám
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:01:49 am od neon » Zaznamenáno
petr
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #10 kdy: Říjen 08, 2008, 06:02:32 pm »

Spěchej pomalu. Wink
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:02:10 am od neon » Zaznamenáno
petr
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #11 kdy: Říjen 16, 2008, 08:17:23 am »

Tady je jedna z nabídek,pro ty co už nechcou spěchat: Pozemky na Bruntálsku  
Číslo nabídky: 82376
Cena: 35,- Kč/m2  
Kraj: Moravskoslezský kraj
Okres: Bruntál
Obec: Bruntál
Typ: Pastvina
 HYPOTEČNÍ
KALKULAČKA        Spočítejte si splátky
svého úvěru >>>>

--------------------------------------------------------------------------------
Popis
Rozsáhlé pozemky 140 hektarů, pastviny, louky, krásné místo pod horami.Možnost přikoupit za výhodné ceny dalších 200 hektarů. V současné době výhodné státní dotace.

Technické info
Bližší určení: Pastvina Stav nemovitosti: Bezvadný stav
Zdroj vody:  Zastavěná plocha: 0 m2
Elektro:  Kanalizace:  
Celková plocha: 1400000 m2  

--------------------------------------------------------------------------------
> Rezervace nemovitosti
> Upravit pro tisk
> Zájem o informace
> Poslat mailem  Makléř
Zoltán Timko
email: ztimko@mmreality.cz
tel.: 608406393
Zaznamenáno
romanS
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #12 kdy: Říjen 16, 2008, 02:11:20 pm »

Tak ta nabídka je tam moc dlouho. Vynásob 1400000 x 35 a vyjde ti nehorázná částka.......
Zaznamenáno
petr
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #13 kdy: Říjen 26, 2008, 01:03:18 pm »

A pak tu částku vyděl   počtem zájemců. Wink
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:02:28 am od neon » Zaznamenáno
romanS
Newbie
*

Zobrazit profil Email
« Odpověď #14 kdy: Říjen 26, 2008, 11:06:46 pm »

Petře, rád bych dělil, akorát nevím kolika....
jednou, dvěma, nebo už třema???
Ale já ti jinak fandím.... Wink
« Poslední změna: Květen 04, 2009, 09:02:43 am od neon » Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3
  Tisk  

Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení